Vild med vinterdæk

2014/09 19 16:09

Når du først har haft vinterdæk på din bil en gang, så vil du helt sikkert huske at skifte år efter år. Forskellen er altså så stor, og har du engang kørt med vinterdæk når det er koldt og glat, så er du også enig med mig i, at det er direkte uansvarligt ikke at bruge vinterdæk. Det vil jeg i hvert fald mene, og det er altså selvom at jeg rent faktisk er ret ung. Det er altså vildt at tænke på, og der er sådan set ikke rigtigt nogen tvivl om, at jeg helt klart syntes, at du skal tage og fortælle lidt mere om alt dette. Der er jo slet ingen tvivl om, at i lige så lang tid, jeg har været klar over, hvad du rent faktisk har opnået af bedre greb i vejen med vinterdæk, at det så også er dumt at undlade dem. Det mener jeg fuldt ud, og jeg siger altid til mine venner, at de også skal sørge for at skifte til vinterdæk. Gør de det ikke, så skal jeg nok arrangere det hele for dem. De skal simpelthen huske det. Gør de ikke det, så bliver jeg også sur, og til sidst sætter jeg selv vinterdæk på deres biler. Det er lige meget, de skal bare huske at bruge vinterdæk.

Husk vinterdæk

Det er altså meget vigtigt for mig, at mine venner husker vinterdæk, og når de gør det, så er jeg også sikker på, at det nok altid skal komme til at gå for dem. Det er jo ret fedt, og der er sådan set ingen tvivl om, at det er ret svært for langt de fleste, at få det hele til at løbe rundt. Jeg er dog overbevidst om, at når det først er gået op for os alle sammen, at det så også altid vil ende med at ske. Det er jo det fede ved vinterdæk. Jeg står for det, og derfor kommer det også altid til at ske.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)