Vi mødtes ved Lyoness Open

2014/03 10 10:03

Starten af min karriere

Lyoness-OpenJeg startede med at spille golf da jeg var helt lille, og her regnede jeg stærkt med, at jeg ville blive en berømt golfspiller en dag. Jeg kunne mærke i min krop, at jeg ville gøre alt, hvad der skulle til, for at jeg ville vinde det hele. Jeg øvede mig hver dag, og jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre hverdag. Mange af mine klassekammerater drillede mig meget med min store hobby, men jeg var ligeglad dengang. Jeg vidste, at jeg en dag ville blive meget berømt for min spilleteknik, og jeg fortsatte derfor. Selvfølgelig var der dage, hvor jeg selv blev i tvivl, men jeg tvivlede aldrig på, hvad jeg kunne opnå. På et tidspunkt blev jeg bange for, hvad jeg ville gå glip af, men da jeg en sommer skulle spille ved Lyoness Open, mødte jeg min kone. Hun fik mig til at indse, at jeg sagtens kunne kombinere kærlighed med hobby.

 

Vi mødtes på en restaurant

Vi mødtes under turneringen ved en af restauranterne omkring golfbanen, og jeg faldt for hende med det samme. Hun var både smuk og intelligent, og hun kunne få mig til at slappe af og grine. Dette var ting jeg satte stor pris på, og jeg inviterede hende derfor ud dagen før jeg skulle spille ved den store turnering. Det var her hun også faldt for mig. Vi hyggede os rigtig meget, og jeg fulgte hende derefter hjem til hendes hotelværelse. Her bød hun mig indenfor, men jeg måtte frabede mig al nærkontakt før den store turnering. Dette var hun meget forståelig overfor, og jeg lovede hende derfor, at jeg ville kontakte hende, når turneringen var overstået. Da jeg vandt turneringen, ringede jeg til hende som noget af det første, og herefter var vi uadskillelige. I dag har vi sammen vores to sønner, og vi elsker hinanden meget højt.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)