Vi havde kun råd til afbudsrejser

2014/03 07 08:03

Min far blev fyret

Min far arbejdede som folkeskolelærer, på min skole. Det havde han gjort i snart seks år, men jeg havde aldrig haft ham som lærer. Mange af mine venner fra de andre klasser, havde ham som lærer, og de var meget glade for ham. Han underviste i matematik og fysik/kemi. Skolen blev nødt til at fyre nogle lærere, blev han, og min dansklærer, fyret, da det var de to, der havde færrest timer. Vi fik derfor mindre penge i familien, og mine forældre fortalte, at vi nok blev nødt til at aflyse vores årlige sommerferie til Kroatien.

Fandt afbudsrejser

Vi blev alle meget triste over nyheden, men jeg aftalte så at tage på cykelferie med mine venner i stedet for, så jeg også kom ud og opleve lidt. Vi skulle bare cykle rundt, og sove i telt i haven, hos mange af mine venners familiemedlemmer. Da jeg kom fra vores cykelferie, fortalte mine forældre at de havde fundet nogle afbudsrejser til Grækenland, og vi kunne derfor komme på ferie alligevel. Vi skulle rejse dagen efter, at jeg kom hjem fra cykelferie, så jeg vaskede alt mit tøj, pakkede og var da klar til at tage af sted.

Ferien

Vi tog bilen og kørte til Kastrup Lufthavn, hvor vi skulle flyve fra. Vi ankom efter nogle timer, til vores hotel i Grækenland. Det var en fantastisk ferie, og jeg endte med at finde en kæreste i Grækenland, som jeg flyttede sammen med i Grækenland, da jeg var færdig med skolen. Mine forældre var også meget glade for ferien, og min nye kæreste Kostas. Min familie kom hvert halve år, og besøgte os, og boede altid på det samme hotel, som første gang vi var i Grækenland. Vi tog også på nogle afbudsrejser en gang i mellem, blandt andet til Danmark.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)