Vi har spillet med en af de store til Lyoness Open

2014/03 07 12:03

Vores interesse

Min kone og jeg har spillet golf sammen meget længe. Det startede med at være min hobby, men min kone ville gerne prøve det, og jeg inviterede hende da med på golfbanen. Jeg forventede, at hun ville synes det var kedeligt, og derfor ville hun alligevel ikke spille det. Men i stedet for blev hun meget bidt af det, og jeg måtte derfor tage hende med hver gang. Jeg startede med at tæve hende i alle spillene, men snart måtte jeg indse, at hun var bedre end mig. Det tog meget hårdt på mig, men min kone blev ved med at forsikre mig om, at det ikke betød det store for hende, hvem der egentlig vandt. Det var jeg meget glad for.
Lyoness-Open

Vores fede ferie

På grund af vores begges store interesse for golfen, drog vi til Lyoness Open, hvor vi skulle se de bedste spillere i turneringen. Dette var meget spændende, og vi glædede os længe op til ferien. Da det endelig blev tid, tog vi derned. Under turneringen var der en konkurrence, og den vandt min kone. Præmien var da en lektion med en af de bedste spillere. Det misundte jeg hende meget. På en eller andet måde fik min kone mig med ind i lektionen, og så gjorde det ikke så meget. Jeg elsker hende.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)