Udfordringer med iværksætterselskabet og regnskaber

2014/02 15 15:02

Det er nemt at stifte et iværksætterselskab – og det er umiddelbart en rigtigt god ting, da det får flere danske iværksættere til at stifte et selskab.

En af ulemperne er dog, at nogle personer stifter et IVS uden at kende de regler og krav, der følger med her. Et iværksætterselskaber er nemlig et selskab på godt og ondt og føler selskabsloven.

Det betyder, at selskabet skal udarbejde et årsregnskab i slutningen af året, at midlerne løbende skal holdes adskilt fra ejerens, at alle bilag skal gemmes i 5 år og at der som udgangspunkt skal en revisor til at udarbejde og revidere årsregnskabet. Et udgangspunkt, men dog kan skrive sig ud af i selskabets vedtægter, hvor det blot skal noteres, at selskabets regnskab ikke skal revideres efter selskabslovens regler herom.

Dette er alt sammen noget, du har mulighed for at lære meget mere om i dette 6 ugers kursus omkring økonomi udbudt af virksomheden Bigum&Co og med en dygtig revisor som underviser. Det har du ret til at deltage i, hvis du er inde i første ledighedsperiode og samtidigt er over 25 år gammel. En oplagt mulighed for at tilegne dig flere egenskaber.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)