Tag Solaray hvis du mangler jern

2014/03 06 11:03

Et liv uden kosttilskud

Jeg har altid været en smule skeptisk over for kosttilskud, specielt grundet det, at der altid står på diverse vitaminpiller, at de ikke må erstatte ens kost. Det er et eller andet sted lidt ligesom at give en massage, der skal kunne fremvække et vægttab – dog virker det kun, hvis du træner og spiser sundt. Det kan godt være, at det bare er mig, men jeg syntes på det tidspunkt, at det var noget værre pjat. Jeg havde altid haft den opfattelse, at hvis man ville leve sundt og få alle de nødvendige vitaminer og mineraler, så skulle man sørge for at spise noget, der indeholdt disse. Mad var vejen frem, ikke piller. Dog måtte jeg skifte mening, da jeg pludselig bemærkede, at jeg var gået hen og blevet ufattelig bleg. Jeg var langt blegere end hvad jeg plejede at være og lignede mere eller mindre et spøgelse. Folk omkring mig kommenterede også på det, da de fandt det lige så besynderligt som jeg selv. Pludselig begyndte jeg også at føle mig langt mere træt end normalt og fik ligeledes hovedpine. Da hovedpinen ikke kunne slås ned med nogle af de smertestillende, som jeg var i beskæftigelse af, så gik jeg hen og blev lidt bekymret. Jeg besluttede mig derfor for at søge lægehjælp, da jeg bestemt ikke kunne gøre mig klog på dette.

 

Læs mere om Solaray her!

 

Jeg begyndte at tage Solaray

Lægen forklarede mig, at jeg højst sandsynligt døjede med jernmangel, da jeg havde alle symptomerne på dette. Han sagde også med det samme, at jeg langt fra skulle være nervøs på nuværende tidspunkt. Hvis jeg ønskede at rette op på det, så skulle jeg blot begynde at tage nogle Solaray jernpiller, der var lige til at få receptfrie på apoteket. Da jeg var færdig hos lægen, besluttede jeg mig derfor straks for at gøre som han sagde.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)