Sov sødt med alarm uden abonnement

2014/02 21 13:02

Alene i husstanden

Min tidligere mand og jeg har to børn sammen, en dreng og pige på henholdsvis 7 og 10 år, som vi begge elsker meget hårdt, men vores fælles kærlighed til vores børn var ikke nok til, at vi kunne holde ud at leve under samme tag længere, skønt vi ville ønske, at det var muligt. Vi blev derfor enige om at blive skilt, hvilket skete for et halvt år siden cirka. Vi har børnene på skift cirka to uger af gangen og har ligeledes fælles forældremyndighed indtil videre. Da vi blev skilt, så gav min kære eksmand mig lov til at beholde vores tidligere fælles husstand, hvilket jeg satte stor pris på, da vi boede på en stor gård, hvor vi dertil havde 3 heste, som jeg interesserer mig for.alarm Nu når jeg så pludselig var alene i det store hus cirka 2 uger om måneden, så kunne jeg ærlig talt godt gå hen og blive en smule ensom, dette var dog heldigvis noget hestene kunne hjælpe lidt på, men når det gjaldt om natten, så var jeg langt fra tryg. Det var faktisk så slemt, at jeg stor set ikke fik lukket et øje, da jeg pludselig kunne høre en masse lyde, som jeg førhen ikke havde bemærket. Det skal lige siges, at det er en meget gammel går, som jeg bor på, hvilket er ensbetydende med, at den godt kan knage og brage noget – specielt, hvis vinden tager lidt til.

 

Tryg i eget hjem med alarm uden abonnement

Dette gik jo ikke an, da jeg mere eller mindre følte mig som et omvandrende lig i dagtimerne. Jeg ringede derfor til min eksmand, og forhørte mig om, hvad pokker jeg dog skulle gøre. Han foreslog, at jeg prøvede lykken med en alarm uden abonnement fra Miraca, da han kun havde hørt godt om dem gennem en af hans venner. Efter jeg havde snakket med ham, så gik der ikke lang tid før, at jeg besluttede mig for, at jeg skulle have mig sådan en alarm, så alt med garanti kunne blive godt igen og jeg ville endelig kunne få sovet.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)