Sølvpriser på sølvskrin

2014/03 25 17:03

 

En tur på loppemarkedet

Da sommertiden nu havde indhentet os, så begyndte de adskillige loppemarkeder at blomstre lige så stille. Der var blandt andet et stort årligt kræmmermarked, der blev afholdt tæt ved stranden, hvor de havde alt mellem himmel og jord mere eller mindre. Jeg spurgte derfor min veninde om hun ikke ville med hen og kigge på de mange finurlige genstande man kunne finde. Vi tog der hen først på eftermiddagen, da man jo sagtens kunne bruge lang tid på at spadsere rundt mellem de mange boder. Derudover, så havde vi også planlagt at vi ville snuppe en bid sammen, når vi var færdige med at snuse rundt. Der rendt vi så rundt i adskillige timer og jeg endte med at købe alverden besynderlige, men fine ting. Dog var det først, da vi var på vej hjemad, at jeg faldt over dagens helt store kup. Ved en lille bod, så jeg på afstand, at der var tre flotte sølvskrin med flotte indgraveringer. Jeg vidste med det samme, at jeg blev nødt til at eje dem, så spænede straks derover og købte dem for en slik. Nu kunne vi forlade markedet, så vi kunne få en tiltrængt bid mad.
Guldpriser

Måtte kende til deres sølvpriser

Da vi havde fundet et sted og spise, tog jeg de tre skrin frem og nærstuderede dem. Min veninde gav mig ret i, at de var flot og i særdeleshed et godt køb, men hun undrede sig dog over, at jeg kunne få dem så billigt, da det ifølge hendes øjne lignede noget rigtig fint sølv. Vi blev derfor enige om at finde frem til deres sølvpriser (læs mere her: http://seroguld.dk/guldpriser/hojeste-dagspris-for-solv/) efter vi havde spist, da det kunne være, at jeg jo havde gjort et større kup end hvad jeg umiddelbart gik og troede. Jeg var spændt på at finde ud af det.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)