Sådan finder du en billig ejendomsmægler

2014/03 05 15:03

Ejendomsmæglere i de store byer er pressede. Det er de fordi, at der er flere ejendomsmæglere per kvadratkilometer end der tidligere har været – så kampen om kunderne er også hård.

Men det sætter dig som kunde i en gunstig situation, da du på den måde kan spille ejendomsmæglerne ud mod hinanden. Hvem er villige til at give dig det skarpeste salær på salget af din bolig?

Under normale omstændigheder skulle du ringe rundt til alle mæglerne for at finde ud af, hvem der ville hjælpe dig til den bedste pris. Men det kan du nu gøre helt automatisk ved hjælp af tjenesten Salea.dk – din genvej til en billig ejendomsmægler.

Konceptet er både kendt og simpelt. Du har en opgave, der skal løses, her salget af din bolig, du sender i udbud. Du lader altså op til 3 mæglere byde ind på opgaven, og herefter har du mulighed for at vælge enten den bedste eller den billigste til opgaven.

Du har intet at miste ved at bruge tjenesten, da det er ganske gratis og uforpligtende. Og du kan tilmed vinde en bedre pris, end du ellers ville, da mæglerne godt ved, de er i konkurrence med hinanden (og skal give en ekstra skarp pris for at få dig som kunde).

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)