Rygestop med e-cigaret

2014/02 21 07:02

Mit nytårsfortsæt

Jeg har røget i snart 16 år og antal af smøger jeg røg om dagen steg kun i takt med årene. Man kan vidst godt kalde mig lidt af en skorsten og det bekymrede min familie omkring mig, da jeg snildt kunne pulse to pakker grønne Kings på en enkel dag, og det er da et voldsomt og i den grad dyrt forbrug! Derfor besluttede jeg mig for, i anledningen af, at det snart var nytår, at forsøge mig med et nytårsfortsæt, som gik ud på, at jeg skulle prøve at vende mig af med de dyrkøbte ligkistesøm, som min søn foretrækker at kalde dem, og gå over til e-cigaretter med et mål om at stoppe fuldstændig, når tiden var til det. Jeg investerede derfor i en e-cigaret og så frem til at prøve den.
e cigarette

En e-cigaret

Jeg har prøvet en e-cigaret nu og umiddelbart, så er det ikke lige noget, som falder i min smag, men det handler vel om tilvænning, da jeg virkelig gerne vil gøre min familie den tjeneste, at jeg stopper med at ryge almindelige cigaretter. Dog må jeg tilstå, at alle de positive ting ved sådan en e-cigaret helt sikkert opvejer det, at den ikke er helt det samme som en rigtig smøg og så længe, at det er muligt at købe el cigaretter med nikotin, så vil jeg helt sikkert gå fuldt ud over til dem. Nogle af de fordele, der er ved en e-cigaret er blandt andet, at man kan forbedre ikke mindst sit eget helbred, men ligeså ens omgangskreds rygning, da med end e-cigaret ikke udsætter dem for passiv rygning. Derudover, så eksisterer der mange forskellige slags varianter, hvilket gør, at det er muligt at finde en til enhver smag. Man kan få nogle, der er utroligt milde og næsten ikke smager af noget, men man kan ligeså få nogle rigtige kradsbørstige nogle af slagsen, som lige er noget for mig!

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)