Prøv med algerens

2014/03 18 07:03

Angrebet af alger

Flise rensFor nogle år tilbage, var vores daværende tag gået hen og blevet så skrækkelig grimt, at min far og min mor simpelthen ikke kunne holde ud at se på det længere. Jeg kunne udmærket forstå dem, da bestemt ikke var kønt med alle de alger, der befandt sig på det. Min mor fik i sidste ende overtalt min far til at få lagt nyt tag, da det andet simpelthen var for galt. Der blev derfor sat et projekt i gang, der gik ud på at få et nyt tag ordnet. Dette var en projekt jeg hjalp til med, da jeg vidste, hvor meget det betød for min mor at få et splinternyt flot tag uden alger.

Endelig blev vi færdige med det nye tag og min mor var absolut henrykt over det, hvilket jeg godt kunne forstår, da det gamle tag ikke på nogen måder kunne nå det nye til sokkeholderne. Det nye tag var super flot, hvilket det forblev i nogle år. Dog fik algerne ligeledes ramt på det nye tag, hvilket bestemt ikke glædede min mor eller min far for den sags skyld. De følte sig begge magtesløse pludselige og gik hen og blev utroligt triste over den ulykke, der havde ramt deres førhen flotte tag. De kunne jo ikke bare sådan skifte det på ny.

 

Fik bugt med algerne denne gang

Efter noget tid havde rygtet om vores tag spredt sig rundt blandt naboerne, hvilket resulterede i, at vi en dag fik en af vores overboer på visit. Han spurgte om vi nogensinde havde prøvet at give taget en algebehandling, da dette var en yderst effektiv måde at få bugt med disse pokker alger på. Han sagde ligeså, at hvis man ønskede at få et tag, der var så godt som nyt igen, så skulle man blot prøve en algerens. Dette var noget min mor og far tog til sig. Dagen efter fik de en aftale stablet på benene!

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)