Producer el døgnet rundt med husstandsvindmøller

2015/07 06 10:07

 

Det bliver mere og mere in med alternative energikilder herhjemme i landet. Og heldigvis for det, for det er ved at være på tide, at der blive kigget efter alternative måder at skabe energi på, når de fossile brændstoffer slipper op. Der er mange, der eksempelvis har valgt at få installeret solceller på deres private grund, så de ved hjælp af solens stråler kan få skruet lidt ned for den høje elregning, man kan være sikker på dumper ind hvert eneste år. Dog er der også en anden alternativ energikilde, som kan være værd at overveje at få derhjemme, hvis man gerne vil gøre sig i grøn energi. På http://www.bygoghjem.dk/haandvaerk/energi/husstandsvindmoelle-pris kan du finde mange flere informationer omkring husstandvindmøller samt læse om priser.

 

Svaret er husstandsvindmøller. De har ikke fået nær så meget opmærksomhed som solcellerne, og det er egentlig en skam. Ikke fordi solceller er en dårlig løsning, for det er helt klart også godt at bruge solen til at skabe energi. Men man skal ikke glemme vinden og den energi, der kan skabes ved hjælp af den. Ved at få en husstandsvindmølle sat op ved sin bolig kan man producere energi døgnet rundt – også når den store pære for oven er slukket. Og her kommer solcellerne til kort.

 

For selvom solcellerne er smarte, så kan de altså ikke producere energi, når solen ikke er fremme. Udover at være uproduktive i nattens mørke, så er der jo også flere dage med skyer og regn i Danmark, hvor den også vil kun vil kunne generere minimalt energi. Så lige på det punkt ville det være en rigtig fornuftig løsning at få en husstandsvindmølle. På den måde kan du blive ved med at få produceret energi, selvom solen ikke er fremme. Selvfølgelig er du på den måde afhængig af vinden, men i Danmark er der ikke ligefrem et overvæld af vindstille dage.

 

Selvom det måske lyder nemt og ligetil at få installeret en husstandsvindmølle, så er det måske en god ide lige at Google et billede af den først, så du er med på, hvilken størrelse de kommer i. For det ikke bare lige en lille mølle, man placerer ude ved siden af fuglebadet, og så stor den ellers der stille og roligt og er hyggelig at se på. Det er en større krabat, og for at kunne få den opsat ved sin bolig er der flere forskellige krav, som man skal overholde. Så gør dig selv en tjeneste og sæt dig ind i de regler, der nu engang er på området, så du ikke kommer til at begå en brøler.

 

Er det lige netop sådan en løsning, du godt kunne tænke dig, så skal du nok regne med at skulle slippe et sted mellem 50.000 og 100.000 kroner, alt afhængig hvilken model og løsning du ender med at vælge. Og man kan jo sige, at det er penge, der er godt givet ud, da du på den måde kommer til at skære betydeligt ned for din energiregning, og i sidste ende vil det jo løbe op og give et positivt resultat.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)