Praktik hos Ejendomsmægler Amager

2014/03 10 10:03

Praktisk hos en ejendomsmægler

Jeg er meget nervøs. Jeg får i folkeskole ude på landet til hverdag, og i denne uge skal vi i praktik hos nogle forskellige firmaer. Jeg har valgt en uges praktik hos et firma, der hedder Ejendomsmægler Amager. Her skal jeg i en hel uge lære om, hvad det vil sige at være ejendomsmægler. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad jeg egentlig skal lave. Der er mange, der siger, at man bare skal lave kaffe, men hvis man skal det, tager jeg hjem igen. Jeg kommer for at lære og iagttage, og ikke for at skænke kaffe til kunderne. Praktikpladsen skal give os mulighed for, at danne os et indtryk af arbejdsmarkedet, og eventuelt se på mulige fremtidige jobs.

 

Hvorfor lige Ejendomsmægler Amager?

ejendomsmægler Amager3Jeg ved egentlig ikke, om jeg vil være ejendomsmægler, men jeg synes faget er meget spændende. Jeg interesserer mig meget for huse, og dertil interesserer jeg mig også meget for service og handel. Min lærer foreslog mig da, at jeg kunne prøve at være ejendomsmægler i en uge.

først syntes jeg, det var en rigtig dårlig idé, men da jeg snakkede med mine forældre om det, kunne jeg godt se, at det helt sikkert skulle prøves, når muligheden nu var der. Jeg søgte mange forskellige steder, og jeg fik plads hos de fleste, men her hos Ejendomsmægler Amager var der bare et eller andet ekstraordinært. Jeg ved ikke hvad, men det tiltalte mig mere. Måske var det deres salgsprocenter, måske var det deres hjemmeside. Jeg er ikke klar over det. Jeg ved bare, at jeg nu er på vej over til dem. Jeg ved ikke engang, hvor det ligger, så jeg skal gå med et kort fra stationen for at finde vej. Måske er der nogle på vejen, jeg kan spørge. Jeg vil nødig komme for sent på min første dag.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)