På jagt efter barnevogn – hvilken skal du vælge?

2019/10 23 12:10

Du er midt i den søde ventetid, og inden længe skal du stolt trille rundt med dit barn. Det betyder også, at du skal tage stilling til, hvilken barnevogn du skal vælge. Er du uvidende på området og mangler hjælp og inspiration til at træffe et valg, kan du læse med her og blive klogere på, hvad du bør overveje.

Hvad skal den kunne?

Først og fremmest bør du gøre dig nogle tanker om, hvor praktisk den skal være, og hvad du har af specifikationer til din barnevogn. Går du mange ture? Kører du ofte i bus og har behov for, at den skal være nem at transportere rundt med? Er du mere tilbøjelig til at tage bilen, og er det en nødvendighed, at den nemt kan skilles ad og samles igen? Med ovenstående som udgangspunkt er du nu klar til næste skridt.

Klassisk barnevogn eller kombi-vogn?

Der findes et hav af forskellige modeller, der passer til forskellige ønsker. Hvis du var en af dem, der forventede, at du ofte vil køre i bus med dit barn, er kombi-vognen genial både som barnevogn og klapvogn. Den er smal og nem at samle og skille ad. Samtidig er den god til bilture, hvor du hurtigt og nemt skal pakke barnevognen sammen og smide ind i bilen. Det kan også være, du er mere til de klassiske barnevogne, der især skal bruges til lange gåture.

Dine ønsker og behov er afgørende

Generelt ser vi mere og mere, at kombi-vognen er populær i gadebilledet. Særligt er den god til dig, der bor i byen og ønsker en barnevogn med letvægtsstel. I sidste ende er det dig og dit barns behov der afgør, om du vælger en klassisk barnevogn eller kaster dig ud i en kombi-model. Vil du vide mere, kan du læse en barnevogn test og blive endnu klogere på de forskellige barnevogne.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)