Når det skal være bæresele, så er jeg ikke den som har lyst til at gå på kompromis

2014/12 05 00:12

Jeg vil gerne give alt det bedste, jeg kan til mit barn. Sådan er jeg bare. Og nu er det så kommet til refleksioner om en bæresele, og der må jeg, endnu en gang sige, at det her er også bare et sted, hvor jeg gerne vil have det bedste af det bedste. Faktisk vil jeg sige, at stort set uanset hvor meget en bæresele koster, så kunne jeg på ingen måde have lyst til at gå på kompromis med mit valg af bæresele. Jeg vil spørge rundt flere steder, i både butikker og hos eksperter, og så vil jeg finde ud af hvad der er den bedste bæresele, man kan få ud af alle bæreseler, og jeg vil så gå efter lige netop den, som jeg har fundet frem til, når jeg så skal ud og købe den bæresele, som valget i sidste ende falder på.

Jeg vil gerne have det bedste af det bedste, når det kommer til bæresele

Ja, som du nok kan høre, så har jeg på mange måder en lidt kompromisløs tilgang til det at købe gode produkter til mit barn, og det skal altså ikke være nogen undtagelse, når jeg vælger en bæresele. Jeg ved ikke helt, hvad det er, der gør det. Men man kan jo sige, at når jeg virkelig elsker det lille væsen, som jeg har sat i verden, så vil jeg også bare gå så langt, som jeg føler jeg kan, for at give det det bedste. Om det så er fordi det drejer sig om en bæresele, eller hvad ellers det nu måtte være at det drejer sig om. I hvert fald så er det en følelse, jeg har, og jeg ved egentlig godt at den nok ikke er rationel.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)