Koffeinpiller – et skud energi

2014/02 21 13:02

En dårlig dag på jobbet

Da jeg mødte på arbejde den morgen, var jeg ufattelig træt. Jeg var så træt, at jeg kunne mærke på selv, at dette på ingen måder ville blive en god dag. Da jeg kom ind på mit kontor, satte jeg mig straks ned og før jeg vidste af det, sov jeg. Dette var bestemt ikke godt og jeg havde faktisk ingen idé om, hvad der skyldtes denne træthed. Jeg sov og sov, og fik absolut intet lavet, hvilket virkelig ikke var særligt smart.

koffeinpillerHeldigvis kom Frederik og vækkede mig inden det gik op for vores chef, hvad jeg bedrev tiden med. Han kluklo muntert da han så mig, da jeg virkelig må have set herrens ud. Han kom ind på mit kontor og spurgte ind til, hvordan det kunne være, at jeg nu havde brændt tre timer af på kontorstolen. Jeg måbede, da jeg hørte, at jeg havde siddet og sovet i hele tre timer, men det forklarede så, hvorfor at jeg havde så skrækkelig ondt i nakken. Jeg fortalte ham, at jeg ikke anede, hvad der gjorde, at min krop var så sløv i det. Han svarede straks, at han kendte en lille nem løsning på mit problem og tro mig, jeg begyndte at lutte øre!

 

En dårlig dag på jobbet, blev til en god dag på jobbet

Han sagde, at han inde på sin kontor havde nogle koffeinpiller (læs mere her: http://www.bodylab.dk/shop/koffein-11c1.html), hvis jeg havde hørt om det, og jeg måtte godt få et par stykker, da han godt kunne se, at jeg på ingen måder var i stand til at arbejde. Jeg ville meget gerne prøve lykken med en koffeinpille og han gik straks ind og hentede en. Før at gøre en lang historie kort, så lad mig bare sige, at jeg ikke faldt i søvn mere den dag på jobbet.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)