Hvornår skal jeg bruge proteinpulver?

2014/09 12 11:09

Et meget vigtigt og helt centralt emne, når det kommer til proteinpulver, er hvornår man skal indtage det. Her tænker jeg ikke på, om man skal indtage det før eller efter træning. Her mener jeg, hvornår det kan betale sig at bruge proteinpulver. Nogle mener ikke, at man bør bruge det efter en kort tur på skimaskine eller nogle få øvelser til styrketræning. Andre mener, at det netop her er en fordel at bruge proteinpulver.

 

Man kan ikke give et godt svar på spørgsmålet om, hvornår man bør anvende proteinpulver, ganske enkelt fordi, der ikke er et svar. Det er helt op til den enkelte person, hvornår man vurderer, at man får et godt udbytte af proteinpulveret.

 

Det eneste man kan sige i den forbindelse er, at kroppen skal bruge protein til de restitutive processer. Det er noget, som man ved. Det er dog helt op til dig selv, hvornår du vil bruge dit proteinpulver.

 

Det kan anbefales, at du bruger det hver gang du har været aktiv i længere tid, eller har lavet noget hårdt. På de tidspunkter, hvor du kan mærke, at kroppen er helt smadret. Her vil du ofte få et stort udbytte af dit proteinpulver. Det er dog meget forskelligt fra person til person, hvornår man selv synes, at man vil indtage proteinpulver.

 

Hvad du bør vælge afhænger blandt andet af din økonomi. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du ofte er aktiv, og gerne vil bruge proteinpulver hver gang. Men det må du tage stilling til. Hvis ikke du plejer at indtage proteinpulver, så start i det små, og indtag det en gang om ugen, og indtag det så oftere, efterhånden som kroppen er klar til det.

 

Hvis ikke du bruger proteinpulver, så bør du begynde på det. Det har nemlig en stor effekt og du vil blive glad for udbyttet.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)