Gennem dages nyheder kan jeg følge med i Tennis

2014/06 10 08:06

Jeg er begyndt at kunne lide tennis, og jeg kan ikke rigtig forklare, hvad det er, der tiltrækker mig ved tennis. Jeg har hele mit liv været vild med fodbold men aldrig tennis. Derfor forekommer det som en stor overraskelse, at jeg pludselig synes, at det hele er blevet nemmere og sjovere ved at følge med i tennis. Men for to dage siden fandt jeg ud af, at det var på grund af dagens nyheder, jeg begyndte at følge med i tennis. Jeg læste en af dagens nyheder ind på dages.dk, hvor der stod at Wozniacki fik trænet med en Wimbledon legende. Jeg blev helt nysgerrig på denne del af dagens nyheder, og derfor skulle jeg bare finde ud af, hvem den legende er. Det var svært i starten, men dagens nyheder gjorde det meget nemmere for mig.

 

Dagens nyheder og Wimbledon legenden

Efter jeg læste lidt nærmere fandt jeg ud af at nyheden var trukket tilbage på grund af fejl i indholdet. Derfor blev jeg skuffe, og jeg fandt aldrig ud af hvem den legende var. Derfor skulle jeg måske bare gætte for resten af mit liv. Men det er det, jeg synes er så smukt ved dagens nyheder. Der er, at man kan læse nyheder på dagens nyheder som er så gode, at man bliver helt nysgerrig på overskriften. Det kan måske skyldes, at dagens.dk er gode til at udvælge det bedste af dagens nyheder, og derfor bliver det en fornøjelse for mig som forbruger og seer at være med på en kigger på dagens nyheder som bliver bedre og bedre dag for dag. Det er derfor jeg vil anbefale dagens nyheder til alle i min omgangskreds, og det er både venner, familie og bekendte. Det er en sandlig fornøjelse.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)