Forsøg med pillefyr

2014/03 05 12:03

Jeg har i mange år arbejdet med at udvikle pillefyr, http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm. Der er ingen tvivl om, at det har været lidt af en kamp. Der er dog heller ingen tvivl om, at jeg virkeligt har nydt at arbejde med pillefyr. Det er jo nu engang sådan, at langt de fleste inklusive mig selv, vil sige at det var en ret god ide for mig, at begynde at arbejde med pillefyr. Det er nemlig sådan, at jeg i dag har været så smart, at lave en mindre virksomhed ud af det at skulle sælge pillefyr. Eller det var i hvert fald sådan, at min virksomhed i starten var ret lille. Det er i dag sådan, at min virksomhed er ret stor, og der er vist ingen tvivl om, at folk vil se på min virksomhed med pillefyr, og sige at det der det er en stor virksomhed. Det er jeg sådan set også enig i, og der er vist slet ikke tvivl om, at jeg virkeligt har haft meget stor succes med at gøre lige hvad jeg vil på markedet. Jeg har altså lige fra starten haft kontrol over salg af pillefyr, og den dag i dag, har jeg altså stadig fuld kontrol.
pillefyr

Kontrol med pillefyr

Grunden til at jeg stadigvæk den dag i dag, har kontrol over markedet, skyldes simpelthen fordi at det er mig der udvikler det bedste pillefyr gang på gang. Det er jo nu engang sådan, at når man er så heldig, at have det bedste pillefyr, så er det meget hurtigt også nemmere at være den største forhandler. Det giver altså sig selv, og det er altså sådan, at jeg har drevet min forretning i mange år efterhånden. Det er også derfor, at mit råd til alle som vil drive forretning. Hav det bedste pillefyr, eller hvilken branche i er i, og så vil i have den største virksomhed.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)