Flotte bordkort og et festligt indslag til mine søde kusiner

2014/03 05 14:03

Mine kusiner skal konfirmeres inden længe

Her til maj skal mine store kusiner konfirmeres. De er tvillinger og de har altid gået i hver sin klasse. De to forskellige klasser de går i, skal også konfirmeres hver sin dag, og den ene af pigerne skal derfor konfirmeres sammen med sin søster, så forældrene kan nøjes med at betale for en fest. Det er noget værre noget. Den ene af tøserne vil således føle sig udenfor, når denne pige ikke kan blive konfirmeret sammen med sine klassekammerater. Det synes jeg er synd. Havde jeg været deres forældre, havde jeg fået dem konfirmeret på en dag, hvor ingen af deres klasse kammerater skulle konfirmeres, så havde de nemlig ikke følt sig udenfor, og så var de blevet ligeligt behandlet. Sådan er det desværre ikke.
Bordkort

Tøserne bliver forkælet på deres store dag

For at tøserne alligevel kan have en god dag, har jeg valgt at hjælpe dem med alle forberedelserne. De fortjener nemlig det bedste af det bedste. De er en smule forkælede, men sådan er det nu engang. Jeg har sammen med deres mor, skitseret en skabelon til deres fantastiske bordkort, og dem har jeg tænkt mig at lave en dag. De er sorte med lyserød skrift, og herpå er der også et billede af pigerne. De bliver utrolig fine. Herudover har jeg også været med til at vælge deres konfirmationstøj. De bliver utrolig smukke, og jeg glæder mig til at komme med dem i kirken! Når festen skal holdes, har jeg arrangeret et festligt indslag med en af mine kammerater, som skal gøre pigerne rigtig generte og glade på samme tid. Vi skal slutte hele festen af med at give et nummer. Her vil jeg synge, hvor meget jeg elsker dem.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)