Find nye oplevelser i byen

2020/02 08 14:02

For 2 dage siden var jeg lige en sviptur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.


Der var mange der kørte forbi mig på el løbehjul med sæde og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt unge der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en ung fyr, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk tilføjede han, at han at han havde gjort det at han havde brugt en kode med rabat på som han havde fundet på internettet og derfor fik den her tur gratis.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg fandt faktisk ret nemt en app dvs et program på min smartphone som kunne bruges til nogle af de her elektriske løbehjul. Og rigtig nok man kunne benytte en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på rabatkode til CIRC, som var den app eller det software jeg havde installeret.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder som man kunne benytte. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Gør det til en leg med ungerne

Det er ikke rimeligt at børnene altid skal være ekskluderet fra de her spændende ting! Noget af det gode ved at have sin familie er at vi kan bruge hinanden på en god måde! Dog så skal det lille pus være pakket ind og jeg skal sørge for at han kan holde varmen i sin Molo flyverdragt og godt pakket ind med varme tørklæder. Om børnene så skal prøve et segboard eller et el-løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer segboards på samme måde som med elektriske løbehjul. Til gengæld kan du her finde en segboardguide med billige boards, som burde være helt fine til lidt hyggekørsel i baggården! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn. Her skal du bare bruge en bund fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi faktisk en gammel stang fra squatrack, der netop kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)