Et Scotte pillefyr kan også omtales som et varmesystem

2014/05 03 14:05

Jeg så en artikel om et varmesystem, den anden dag. Hvad menes der egentlig lige med et varmesystem, spurgte jeg mig selv. Det er vel ikke noget så simpelt som en ovn, der tales om i denne sammenhæng, er det vel? Det var den første tanke, der gik igennem mit hoved. Og nej, det var det da heller ikke. Det var faktisk et Scotte pillefyr, der blev omtalt som et varmesystem, som det jo gjorde. Den havde jeg faktisk ikke lige gættet, og når det kom til stykkes så var det i øvrigt også ret lang tid siden at jeg sidst havde tænkt på et Scotte pillefyr, så det var ikke lige det, der lå først for, når jeg skulle tænke på hvad der kunne ligge og gemme sig bag ordet et varmesystem.

Et Scotte pillefyr er et godt varmesystem

Og et Scotte pillefyr, det kender jeg da faktisk allerede en del til, så da jeg så at det bare var et Scotte pillefyr, de talte om på den måde ved brug af ordet varmesystem, så kunne jeg ikke lade være med at grine over mig selv over at det nogensinde kunne være faldet mig ind at tænke at et varmesystem kunne være andet end et Scotte pillefyr, og at det for eksempel jo kunne have været ovn, som var min første tanke. Jeg ved nu også godt hvorfor et Scotte pillefyr kaldes for et varmesystem, for det er jo egentlig en meget god betegnelse for det, der er. Er det ikke? Jo, det er det egentlig. Så det er nok derfor at de kalder det for sådan et. Så nu synes jeg at det hele giver rigtig god mening i sidste ende, hvilket det jo egentlig også meget gerne skulle.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)