Et malerfirma Slagelse

2014/03 26 19:03

En ung studerende

Jeg flyttede hjemmefra for nogle år tilbage, da jeg i sin tid gik på gymnasiet. Grunden til, at jeg flyttede var, at jeg gerne ville bo en smule tættere på, hvor jeg gik i skole, da mine forældre boede 20 km væk derfra. Derudover, så var jeg ligeledes blevet træt af at bo hos dem, men nok om det. Jeg fandt den helt igennem perfekte lejlighed, der befandt sig midt i byen og dermed kun 2 km fra gymnasiet af, hvilket ikke kunne være meget bedre næsten. Jeg var helt vil med min lejlighed, da den var langt bedre end, hvad jeg havde forventet at finde. Den havde en virkelig god størrelse og var samtidig med det forholdsvis billig, og billige lejligheder hænger bestemt ikke på træerne i den by.

malerFaktisk så boede jeg i det område, hvor alle værtshusene og klubberne lå, hvilket bestemt ikke gjorde mig noget, da jeg var en værre festabe. Jeg kunne ligeså godt sove fra den larm, der kørte i stort døgndrift fra de forskellige barer. Da jeg så var færdig på gymnasiet og var kommet ind på universitetet, så fik jeg pludselig langt til skole igen, hvilket jeg ikke var meget for. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg skulle lede efter en ny lejlighed og opsigende den daværende.

 

Fandt et malerfirma i Slagelse

Da jeg havde opsagt lejligheden, så var det en nødvendighed at få den malet, da væggene ikke ligefrem var de kønneste i verden. Da jeg vidste, at min udlejer var en travl mand, så besluttede jeg mig for at være den, der fandt maleren, der skulle ordne det hele. En ven fortalte mig om en god maler Slagelse, hvilket fangede min opmærksomhed. Jeg tog derfor kontakt til denne maler, der endte med at give mig et fornuftigt tilbud, som jeg bestemt ikke kunne sig nej til.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)