Ecigaret i storcenteret og den skønne pige

2015/08 27 22:08

Storcenteret som inspirationskilde til tegninger derhjemme…

Jeg går rundt i storcenteret. Det gør jeg tit, når jeg samler inspiration. Folk er så forskellige herude. Nogle har travlt, andre hygger sig, og jeg går rundt og observerer. Jeg ser mange forskellige typer her omkring, og når jeg kommer hjem, begynder jeg at male dem. Jeg maler dem i deres verden ud fra, hvad jeg har observeret. Mange sjove indslag er kommet ud fra det. Jeg kan endda huske, at jeg havde en kunde der kunne genkende sig selv. Det er sådanne ting, jeg synes er sjove i denne branche. Man ved aldrig, hvad der kan ske. Her kommer der en pige imod mig, som jeg har lyst til at tegne, når jeg kommer hjem.
ecigaret

En flugt fra verden med ecigaret og observation af mennesker

Hun går i en sort fløjlskjole ned gennem centerets brede gang. Hun er iført et par sorte nylonstrømper, og hun har løst hår. Jeg smiler til hende, men hun smiler ikke igen. Jeg fortryder mit smil, og hiver min ecigaret frem. Jeg prøver altid at omvende mine pinlige situationer. Jeg tager ecigaretten i munden og får tilfredsstillet mit behov. Det er ikke altid, at et hvæs er nok, og jeg fortsætter derfor også nu. Den er mit kæreste eje. Nu vender hun sig om. Vi får øjenkontakt. Hun går igen. Jeg kan se sålen på hendes sorte høje hæle. Hun er meget smuk. Hendes taske er stor. Jeg forestiller mig, at hun er meget kunstnerisk. Det er ikke mange, der vælger at gå i fløjlstøj. Hun må være meget afslappet, men stadig bevidst om sin egen skønhed. Måske er hun arrogant. Jeg hiver ecigaretten op igen og beundrer mine medmennesker, mens jeg tager et hvæs mere. Jeg henter masser af inspiration.

 

Du kan i øvrigt læse meget mere om e cigaretter hos din e-cigaret her.

Men inden du går i gang med at dampe, så tag lige et kig på advarslerne fra Kræftens Bekæmpelse, som du kan finde i denne artikel.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)