Det er ingen hemmelighed at solen er en fantastisk ting.

2014/03 19 07:03

Den er virkelig det tætteste mennesket har på en gud, uden solen ville vi ikke kunne leve, og det er jeg vildt taknemmelig for at vi kan!
Så jeg blev vildt overrasket da jeg fandt ud af at vi nu også kan få energi direkte fra solen ved hjælp af solcelleplader. Det virker bare som en vildt god løsning på hvordan man kan få energi til sit hus uden at skulle betale i dyre domme. Samtidig med det er det også en meget sundere løsning for miljøet.
Og når man køber et solcelleanlæg har man en garanti på 25 år. 25 år med gratis energi er jo en fantastisk mulighed! Der er også  en afdragsordning der gør at man sælger den energi man ikke bruger videre.
Jeg synes det virker så fedt at jeg ikke kan forstå hvorfor der ikke er flere mennesker der har det allerede.
Man kan endda købe solceller i forskellige farver nu, hvilket jeg synes lyder som en god ide da det jo ikke er alle der synes om sorte solcelleplader.  Så hvis du ikke har lyst til  at bruge for mange penge på elektricitet, hvis du gerne vil passe lidt mere på miljøet, og hvis du bare synes at  det lyder vildt sejt at få alt din energi direkte fra solen, så synes jeg du skal prøve at tjekke solcelleplader ud, da det virkelig er den mest logiske løsning. Hvis du køber solcelleplader sparer du mellem 3 til 5 TONS co2 på et år. Se det er at hjælpe miljøet hvis du spørger mig. Det er bare en meget bedre måde at få sin energi på end hvis man fks har et oliefyr.
10
Hvis du, ligesom mig føler at din el-regning bare bliver større og større, men ikke ved hvad du skal gøre ved det, så har jeg en løsning du måske burde tage et kig på: Solcelleenergi. Solcelleenergi er energi taget direkte fra solen ved hjælp af solcelleplader, det er gratis energi efter du har købt pladerne, og der er en garanti på 25 år. Det vil sige at i det lange løb er pengene faktisk hurtigt tjent hjem igen da du ikke behøver betale elregninger længere.
Udover det er der også en afdragsordning der gør at du automatisk sælger energi videre som du ikke bruger. Pladerne er ikke svære at få sat op, og de kommer i forskellige farver så du selv kan bestemme hvordan dit  tag skal se ud, selvom det er dækket af solcelleplader. Det er meget bedre for miljøet at bruge solcelleenergi, da du sparer mellem 3 til 5 tons co2 om året ved at bruge det. Hvilket er en stor ændring fra hvis du fks brugte et oliefyr. Solcelleenergi virker også bare helt vildt sejt hvis du  spørger mig, altså det er da fedt at kunne fortælle sine naboer at man får strømmen til sit hjem direkte fra solen, og gratis endda!
Når jeg engang køber mig et hus ved jeg da ihvertfald at jeg skal have mig  et solcelleanlæg, så jeg kan være sikker på at spare en masse penge, mens jeg samtidig gør en forskel for miljøet.  Og hvis vi alle havde det på den måde ville verden jo være et helt andet sted end det egentlig er. Og vil vi ikke alle sammen gerne have at vores børns børn og deres børn kan få lov at  vokse op i en verden uden en masse forurening?
Hvis det er sådan du har det, så er solcelleenergi noget for dig

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)