Den rette måde at holde pejs på

2020/07 06 05:07

Har du netop fået dig en ny pejs? Så skal du også til at lære den at kende og måske er du endnu ikke helt klar over, hvordan du bedst klare din nye rolle som ejer af en pejs. Læs med her for at få nogle gode råd til hvordan du gør.

Anskaf dig en askestøvsuger

En pejs har det med at blive rigtig beskidt og skal gøres rent ligesom alt andet i dit hjem. Men med en pejs skal man dog være en smule mere påpasselig. Den gamle aske indeni den kan nemlig godt være varm endnu, hvilket kan ødelægge din almindelige støvsuger eller i værste fald få den til at brænde indefra.

Med en askestøvsuger er du altid sikker på at have sikkerheden helt i orden og behøver ikke at være bekymret for at få for meget varme ind i selve støvsugeren. En askestøvsuger er nemlig specielt designet til at håndtere den slags opgaver. Du kan finde din nye askestøvsuger på https://askestoevsuger.dk/.

Grib enhver mulighed for gratis brænde

Brænde kan godt være meget dyrt at skulle gå ud og købe. Det er derfor en god ide at holde øjne og ører lidt åben for de tidspunkter, hvor du har mulighed for at hente gratis brænde. For den slags muligheder opstår faktisk med jævne mellemrum.

På diverse sociale medier er det blevet meget normalt at skrive ud til folk, når man har en bunke brænde liggende, som folk kan komme og hente gratis. Det hænder jo, at folk skal have et træ eller to fældet eller muligvis har nogle gamle møbler af træ, som de gerne giver væk som brænde til folk.

Lad også gerne dine venner og familie vide, at du altid er modtagelig overfor gratis brænde. På den måde øger du chancen for, at de tænker på næste gang de har nogle gammelt træ ligge og flyde.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)