Brug for dokumentskab

2014/09 19 15:09

Efterhånden som årene er gået, er der vist ingen tvivl om, at jeg hurtigt er begyndt, at få mere og mere brug for mit dokumentskab. Det er helt sikkert, og det er ganske enkelt fordi, at jeg bare er begyndt at arbejde så utroligt meget med mit arbejde. Jeg er begyndt at tage arbejdet med hjem, og derfor er jeg altså også nødt til at eje et dokumentskab. Jeg har altså så vigtige dokumenter med hjem, at jeg ikke bare kan have dem i en låst skuffe. Jeg er direkte nødt til at eje et pengeskab, eller altså et dokumentskab i mit tilfælde, så jeg kan sove roligt om natten, og føle mig tryg ved at mine dokumenter er i sikkerhed. Det er altså meget vigtigt, at som en topchef som mig, at jeg på en eller anden måde, også er i stand til at kunne tage arbejdet med hjem. Det er jeg altså i stand til nu, hvor jeg lige har fået mig mit nye dokumentskab, så jeg altid kan låse ting inde.

Sikkerhed med dokumentskab

Jeg har altså virkeligt opnået helt nyt niveau for sikkerhed, og det i sig selv, er altså vildt fedt, og jeg forstår slet ikke lige, hvordan det rent faktisk kan fortsætte på denne måde. Der er jo virkeligt bare ikke nogen tvivl om, at når dette først er gået op for dig, at jeg så også er ret så sikker på, at det ikke bare lige sådan er noget der sker. Jeg har altså selv, været nødt til at sørge for, at stort set alt er sket af sig selv. Der er altså virkeligt ingen grund til, hvordan det kan være, at det skal være så svært for en topchef som mig, at få fat i mit eget personlige dokumentskab, jeg kan have stående derhjemme.

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)