Hvordan jeg fik bedre resultater med specielle Høretelefoner til løb

2016/03 12 01:03

Specielle høretelefoner til løb forbedrede mine resultater markant Jeg er eliteløber og jeg har fået meget bedre resultater efter jeg fik købt nogle gode løbe høretelefoner.

Jeg har længe brugt at lytte til musik når jeg løbetræner. Jeg føler at det virkelig giver mig et  ekstra plus og det har vist sig at jeg også laver bedre resultater når jeg lytter til musik.

Det hele startede med at jeg fik en ny træner. Han har nogle velunderbyggede teorier om at hvis man lytter til musik når man træner vil man opnå bedre resultater. Det er noget med at musikken gå ind og påvirker nogle specielle centre i hjernen.

Det er ikke lige meget hvilken musik jeg lytter til. Nå men jeg skal ikke gøre mig klog på hvordan det virker. Men et godt eksempel på hvor det har gjort det nemmere er når jeg intervaltræner. Hvergang jeg skal skifte tempo efter et skifter musikken, det er meget nemmere end før hvor jeg brugte et stopur.

Jeg har så fundet ud af at det ikke er lige meget hvilke headset jeg bruger. Det headset jeg normalt bruger dur ikke, det både falder af og forskubber sig når jeg løber, derfor har jeg købt specielle høretelefoner til løb. Det viste sig da jeg begyndte at undersøge det at der var et kæmpe udvalg i løbe høretelefoner da jeg begyndte at google.

Da jeg var ny på området tog jeg ned i en høretelefon butik for at finde de helt rigtige, jeg ville prøve dem på før jeg købte.

Jeg fandt et sæt super høretelefoner til løb der passede perfekt. Så var det jeg blev nærig og ikke købte dem i butikken men gik hjem og fandt dem billigere på nettet.

--CopyRights: http://www.santoku.dk/specielle-hoeretelefoner-til-loeb/

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)