Plissegardiner til min mor

2014/05 04 13:05

 

Møbler til mor og skilsmissen

Kort tid før min mor fyldte 40 år, valgte min far at gå fra hende. Dette syntes jeg var meget strengt, og han tog nærmest alle møblerne med sig ud af huset. Da min mor holdt fødselsdag, gav vi hende da sine helt egne møbler i fødselsdagsgave. Dette blev hun rigtig glad for. Dagen efter hendes fødselsdag var der rigtig mange der havde tømrermænd, men jeg valgte alligevel at komme hjem til mor og hjælpe hende med at sætte møblerne på plads og samle nogle af dem. Det blev hun rigtig glad for, og hun hjalp mig da også. Da vi var færdige tog vi ud for at købe alt det hun stadig manglede, og vi fik os derfor en rigtig hyggetur ud af det. Vi tog hen til det store center, hvor man kan få alt, og her valgte mor sine møbler. Derefter tog vi i gardinland, hvor mor selvfølgelig skulle vælge sine gardiner. Dette tog længere tid end beregnet, da mor ikke helt kunne beslutte sig. Efter at vi havde snakket længe om det, blev vi enige om, at det ville være bedste med plissegardiner (Læs mere her: http://www.livingart.dk/Plissegardiner ). Dette var medarbejderen også enig i, og mor endte derfor med at købe nogle sorte nogle. Dem blev hun rigtig glade for, og da vi kom hjem fra centerbesøget, kunne jeg hjælpe mor med at hænge dem op.

 

Min far og mor er venner

Efter noget tid besluttede min far sig for, at han stadig var forelsket i mor, og han ville derfor prøve at komme tilbage til hende. På daværende tidspunkt havde min mor dog fået en fantastisk hverdag, og hun afviste ham derfor. Dette blev min far meget ked af, men han kunne også sagtens se, at han ikke havde behandlet hende godt. De endte derfor med at være gode venner og forældre til mig og mine søskende. Dette blev jeg meget glad for. Jeg elsker nemlig begge mine forældre.

--CopyRights: http://www.santoku.dk/plissegardiner-til-min-mor/

Leave a Reply

(required)