Jeg blev forelsket ved vores afbalanceringsmaskine

2014/03 18 08:03

For sent på arbejde

Da jeg vågnede og kiggede på klokken, opdagede jeg, at jeg havde sovet alt for længe. Hvis jeg ikke skyndte mig meget, ville jeg komme for sent på arbejde, og så ville min mester blive meget sur på mig. Jeg er mekaniker, og det vigtigste i vores branche er at vi kan vores kram, men også at vi overholder tiderne. Hvis vi ikke overholder tiderne, kommer vi bagud i arbejdsprojekterne, og så bliver vi nødt til at arbejde over os. Selvom jeg skyndte mig rigtig meget, kom jeg alligevel for sent på arbejde, og min mester blev derfor ikke særlig glad. Jeg var meget pinligt berørt over situationen, og jeg ville derfor arbejde på højtryk. Det var meget pinligt for mig. Midt i det hele kom der en lyshåret pige ind med sin bil. Jeg blev blændet af skønhed, og hun virkede også klog. Min mester bragte hende heldigvis over til mig, og jeg smed alt, hvad jeg havde i hænderne, for at hjælpe hende med hendes problem.

 

En god dag alligevel

afbalanceringsmaskineHun forklarede mig, at bilen rystede, og jeg vidste derfor lige, hvad jeg skulle gøre. Jeg tog alle dækkene af hendes bil, og herefter fulgtes vi over til vores afbalanceringsmaskine (Læs mere her: http://www.nimalift.dk/7-afbalanceringsmaskine ). Her afbalancerede vi dækkene et efter et, og da vi var færdige, havde jeg tilføjet vægte til to af dækkende. Da jeg skulle skrive en regning til hende, skrev jeg en lille besked til hende. Herefter skrev jeg mit navn og mit telefonnummer. Jeg håbede da, at hun ville ringe til mig. Samme aften ringede hun også til mig, og vi snakkede sammen i telefonen i flere timer. Vores kemi var rigtig god, og vi tog derfor på date sammen. Her var kemien nærmest endnu bedre, og vi så derfor mere og mere til hinanden. I dag er vi kærester, og jeg har derfor ikke fortrudt, at jeg skrev den lille besked til hende.

--CopyRights: http://www.santoku.dk/jeg-blev-forelsket-ved-vores-afbalanceringsmaskine/

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)