iPad reparation Viborg blev julens redning

2014/02 25 09:02

Problemet med iPaden

ipadJeg er mor til to. En søn og en datter på henholdsvis 1 og 4 år. Min søn på 4 år bruger familiens iPad hver aften, og min datter kan allerede finde ud af at tegne i de forskellige tegneapps jeg har installeret. I julen sidste år, havde vi ikke ret mange penge, og derfor var der ikke råd til julegaver til andre end børnene. En dag da jeg kom hjem fra arbejde med min datter på armen, ser jeg, at iPaden ligger på gulvet og er gået i stykker. Nu har jeg ikke noget underholdning til min søn, i mens jeg putter min datter, og vi har da slet ikke råd til at købe en ny. Efter et par dage, hvor jeg havde prøvet at underholde min søn med fjernsyn, mens jeg puttede min datter, var jeg ved at blive godt skør i hovedet. Det eneste han kunne snakke om, var iPaden.

Jeg blev nødt til at gøre noget, men vi havde bare ikke råd til at købe en ny.

 

Løsningen blev iPad reparation Viborg

 

Dagen efter snakkede jeg med en rigtig god veninde, der lige havde fået lavet sin iPad hos iPad reparation Viborg. Det ville være den perfekte løsning på vores problem. Det var meget billigere end at købe en ny, og min søn kunne igen være underholdt om aftenen så jeg også kunne få lidt fred. En uge efter vores iPad var lavet hos iPad reparation Viborg var det juleaften. Vi havde råd til lidt nyt legetøj til min søn, og noget nyt tøj og en flot dukke til min datter. De blev begge rigtig glade for deres nye ting, og vi kunne holde en rigtig jul, med to tilfredse børn, god julemad, en iPad og ikke mindst et juletræ.

--CopyRights: http://www.santoku.dk/ipad-reparation-viborg-blev-julens-redning/

Leave a Reply

(required)