En billig boligadvokat hjælper farmor med ny bolig

2014/03 20 10:03

Farmor og farfars gode økonomi

Farmor og farfar har altid boet nede ved siden af købmanden, og før farfar blev syg, ejede de den til og med. Farfar var en meget dygtig forretningsmand, og han sørgede derfor for, at de slet ikke skulle mangle noget. Dette var farmor meget glad for, men hun følte alligevel, at hun var magtesløs da han døde. Vi sørgede alle sammen i meget lang tid, og der gik længe, før jeg kunne grine med mine veninder igen. Under begravelse hørte jeg min far sige til farmor, at hvis hun nogensinde manglede noget, kunne hun altid ringe. Dette benyttede hun sig dog aldrig af, men det var en rigtig god sikring for hende.

 

Et hus der er for dyrt at sidde i

Efter noget tid syntes farmor, at huset var blevet alt for dyrt at sidde i, og hun besluttede derfor at sælge familiehuset. Dette var min far og faster ikke særligt begejstrede for, men de accepterede det alligevel, da ingen af dem ville tage over. Farmor kom i kontakt med en god ejendomsmægler og en billig boligadvokat, og sammen hjalp de hende alle med at finde noget billigere og bedre. Min farmor er nu flyttet i et rækkehus med egen have, og hun nyder nu sig selv. Endvidere er hun flyttet til byen, og hun er nu meget tættere på alting. Det er vi alle meget glade for. Sommetider besøger jeg hende endda. Jeg tager tit min cykel over til hende. Så drikker vi sammen en sodavand og snakker om vind og vejr. Andre gange inviterer hun os alle sammen på mad, og så bliver vi rigtig forkælet. Det kan vi godt lide. Farmor laver den bedste mad, og jeg siger derfor altid ja til at komme til mad.

--CopyRights: http://www.santoku.dk/en-billig-boligadvokat-hjaelper-farmor-med-ny-bolig/

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)