E væske og el cigaretter til min overvægtige kæreste

2015/09 12 16:09
e cigaret
e cigaretter vinder frem over hele verden

Da jeg mødte min kæreste i sin tid, var hun en meget glad pige. Hun strålede af selvtillid, og hun var utrolig livlig og energisk. Da vi havde set hinanden i noget tid, begyndte vi at blive kærester, og jeg holdt utrolig meget af hende. De næste mange år havde jeg samme billede af hende, og jeg ville nok egentlig ikke erkende sandheden. I vores forhold begyndte hun nemlig at ryge, og hun begyndte derfor langsomt at blive mere doven og mindre energisk. Til sidst var hun helt nede på randen, og vi tog tit på junkfood restauranter eller bestilte en pizza til aftensmad. Jeg fik nogle meget usunde vaner på grund af hende, og vores forhold begyndte derfor at krakelere en smule. Efter noget tid gik det op for mig, hvor langt væk hun var fra det jeg kendte til, og jeg konfronterede hende derfor med det. Her brød hun sammen. Hun var meget ked af hendes udseende, men hun kunne bare ikke stoppe. Her besluttede jeg mig for at hjælpe hende.

 

Rygestop

Over nettet fandt jeg det rette hjælpemiddel til hende. Det var en el cigaret og hun skulle egentlig bare bruge e væske (Læs mere her: http://din-ecigaret.dk/nybegynder )for at den virkede. Det var et fantastisk hjælpemiddel, da det ikke var skadeligt, og hun kunne bruge den uden nikotin i også. Dette var en meget stor hjælp for hende, og inden længe havde hun lagt de meget usunde cigaretter på hylden. Efter noget tid kunne vi allerede se forskel på hendes krop, og hun blev også meget gladere som person. Da der var gået et år, havde hun også lagt hjælpemidlet på hylden, og vi brugte nu rigtig meget tid på begge at være energiske. Til sammen tabte vi omkring 30 kg, og jeg har derfor aldrig fortrudt min beslutning om at hjælpe hende.

Du kan læse mere om e cigaretter fra Sundhedsstyrelsen her.

--CopyRights: http://www.santoku.dk/e-vaeske-og-el-cigaretter-til-min-overvaegtige-kaereste/

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)