Arbejdspladser, hvor man skal have skjorter på

2014/04 15 15:04

Man siger, at det er ved at være så frit på de fleste arbejdspladser, hvad man vil have på af tøj. Men er det nu også det? Tag nu bare tv-stationerne, der sender nyheder eller debatprogrammer, og prøv så at forestil dig, at værten på næste mandag har valgt at tage en kasket på hovedet og en helt almindelig casual t-shirt på. Ja, den går ikke helt rigtigt, vel? Der er jo regler for, hvad de tv-værter egentlig skal have på, og det er så bare indenfor disse regler, at de har handlefrihed. Men skjorter, den er ofte ikke til at gå på kompromis med i en sådan sammenhæng. Det er også på samme måde med dig, sikkert.

Du har helt sikkert en ide om, hvad det er en god ide at have på, på netop din arbejdsplads, også selvom du egentlig ikke har fået det af vide. Du kan jo se dig omkring, du ved jo, hvad de andre går rundt i, og så kan du jo selv prøve at passe dig ind derefter. Det er jo nærmere sådan, det foregår.

Skjorter holder hver gang Første dag du starter på din nye arbejdsplads, så hav en stak skjorter parat, som du kan have på de første par dage, indtil du helt forstår, hvordan det kan lykkes dig at passe in sammen med dine kollegaer, beklædningsmæssigt, men samtidigt have din egen stil. Du kan sagtens gå i skjorter de første mange dage, mens du udtænker hvordan det med din stil kan implementeres, så på denne måde står skjorter i den første uge ikke i vejen for den beklædning, du så vælger i den næste. Og det er noget af det, der er så dejligt ved, at alle kender til skjorter og ikke mindst herreskjorter. Læs mere her

--CopyRights: http://www.santoku.dk/arbejdspladser-hvor-man-skal-have-skjorter-paa/

Leave a Reply

Welcome (Toggle)

(required)